Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Ikos Dassia
από 2.208 €
Κέρκυρα, Ελλάδα

Ikos Dassia

Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 - Αναχώρηση: Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
Ref ID: 9857167
τιμή ανά άτομο από
2.208 €
για 2 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 - Αναχώρηση: Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
Θέματα

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Με το ενετικό φρούριο, τα βρετανικά ανάκτορα και τη γαλλική πεζοπορία με πρότυπο τη Rue de Rivoli στο Παρίσι, η Κέρκυρα μπορεί να μην σας φαίνεται καθόλου ελληνική. Το πιο πυκνοκατοικημένο και κοσμοπολίτικο των Επτανήσων, είναι κατάμεστο από ξένους και ξένη αρχιτεκτονική. Σύμφωνα με τον μύθο, η Κέρκυρα ήταν το νησί όπου η ναυαγισμένη Οδύσσεια συνάντησε την υπέροχη πριγκίπισσα Ναυσικά. Μερικοί ντόπιοι ισχυρίζονται ότι ήταν επίσης το μαγικό νησί που επινοήθηκε από τον Σαίξπηρ στο The Tempest. Η πόλη της Κέρκυρας, μια μικρή και ευχάριστη πόλη, είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική πόλη του νησιού. Το Παλιό Φρούριο είναι σίγουρα ένα από τα ορόσημα της Κέρκυρας. Χτισμένο από τους Ενετούς το 1546 στη θέση ενός βυζαντινού κάστρου, το φρούριο χωρίζεται από την υπόλοιπη πόλη με μια τάφρο. Η Παλιά Πόλη είναι ένας λαβύρινθος από στενά δρομάκια όπου κυριαρχεί το φρούριο του 16ου αιώνα. Γύρω από κάθε γωνιά μπορείτε να βρείτε ένα παρεκκλήσι, ένα παλιό αρχοντικό ή μια μυστική πλατεία με κήπο. Ανάμεσα στο Παλιό Φρούριο και την Παλιά Πόλη, βρίσκουμε το The Esplanade, με τις καμάρες και τα καφέ του, θεωρείται η πιο όμορφη εσπλανάδα στην Ελλάδα. Το Achillion Palace βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο γραφικό χωριό Γαστούρι, 10 χλμ νότια του κέντρου της πόλης. Ήταν η θερινή κατοικία της αυτοκράτειρας Σίσσυ από το 1890 μέχρι τον θάνατό της το 1898. Αυτό το όμορφο κτίριο και οι γραφικοί κήποι του έχουν θέα στη θάλασσα και την πόλη της Κέρκυρας. Στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού βρίσκεται το πολυσύχναστο θέρετρο Σιδάρι. Στην πραγματικότητα είναι δύο μικρά παραθαλάσσια χωριά που συνδέονται με μια μεγάλη αμμώδη παραλία. Η χερσόνησος Κανόνι, με το γυναικείο μοναστήρι του 17ου αιώνα, είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Κέρκυρας και βρίσκεται σε πολλές καρτ ποστάλ από το νησί. Από το νησάκι Κανόνι, μπορείτε να πάτε με καραβάκι σε άλλο νησάκι, το Ποντικονήσι. Η αρχιτεκτονική της Κέρκυρας είναι πολύ διαφορετική, επηρεασμένη από τους πολιτισμούς που κάποτε κατείχαν το νησί. Ο μαζικός τουρισμός έχει μετατρέψει μέρη του νησιού σε οφθαλμούς, αλλά ένα εκπληκτικό μέρος του νησιού εξακολουθεί να αποτελείται από ελαιώνες, βουνά ή δάση. Η πόλη της Κέρκυρας είναι μια γοητευτική και κομψή πόλη, χτισμένη ανάμεσα σε δύο φρούρια. Η Κέρκυρα θεωρείται μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί όταν περπατάτε στα στενά δρομάκια και στα σοκάκια, περπατάτε σε ευρύχωρες πλατείες, επισκέπτεστε βυζαντινές εκκλησίες και βενετσιάνικα μνημεία. Και φυσικά η Κέρκυρα έχει και τη φυσική της ομορφιά. το πράσινο-τιρκουάζ νερό που περιβάλλει την πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

20 Αυγ
Διαμονή
5 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
Ikos Dassia - All Inclusive 9,5 Εξαίσιος
Corfu - Στα 11,0 χιλιόμετρα από το κέντροΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Dassia, Corfu 490 83 Twin/Double room - Promo - Sea view
Αυτό το κατάλυμα (Ikos Dassia, Κέρκυρα) απέχει 5 λεπτά με το αμάξι από: Παραλία Δασιά και Παραλία Ύψος. Αυτό το κατάλυμα 5 αστέρων απέχει 10,8 χλμ. από: Λιμάνι της Κέρκυρας και 17,1 χλμ. από: Παραλία Παλαιοκαστρίτσας.Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια επίσκεψη στο σπα, το οποίο προσφέρει μασάζ, θεραπείες περιποίησης σώματος και θεραπείες περιποίησης προσώπου. Αφού απολαύσετε μια από τις 5 εξωτερικές πισίνες, μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο στην ιδιωτική παραλία. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το θέρετρο Μεσογειακού στυλ περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, υπηρεσίες concierge και μπέιμπι-σίτινγκ (επιπλέον χρέωση).Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 403 δωμάτια με κλιματισμό, όπου υπάρχουν δωρεάν είδη από το μίνι μπαρ και μηχανές εσπρέσο. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια. Για τη διασκέδασή σας προσφέρονται τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και συσκευές αναπαραγωγής DVD, ενώ μπορείτε να είστε online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ. Τα ιδιωτικά μπάνια με ντουζιέρες διαθέτουν δωρεάν προϊόντα προσωπικής περιποίησης και πιστολάκια μαλλιών.Αυτό το θέρετρο είναι all inclusive. Οι τιμές περιλαμβάνουν γεύματα και ποτά στο χώρο των εγκαταστάσεων. Μπορεί να υπάρχουν ξεχωριστές χρεώσεις για συγκεκριμένα εστιατόρια, ειδικά γεύματα και πιάτα, ορισμένα ποτά κι άλλες παροχές. Απολαύστε μεσογειακή κουζίνα στο Kerkyra, ένα από τα 7 εστιατόρια που υπάρχουν σε αυτό το θέρετρο ή μείνετε μέσα και επωφεληθείτε από το 24ωρo room service. Χαλαρώστε με ένα δροσιστικό ποτό στο beach bar, στο μπαρ δίπλα στην πισίνα ή σε ένα από τα 5 μπαρ/lounge. Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου/πλυντηρίων, ρεσεψιόν όλο το 24ωρο και πολύγλωσσο προσωπικό. Στους χώρους μας θα βρείτε δωρεάν στάθμευση χωρίς παρκαδόρο.
τιμή ανά άτομο από
2.208 €
για 2 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας