Από 275,00€
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μάλτα 4Ημέρες

Μάλτα
Not Rated

Duration

4Ημέρες / 3Νύχτες

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Μάλτα

Πακέτο εκδρομής για Μάλτα. Tο νησιωτικό σύμπλεγμα στο κέντρο της Μεσογείου, ένας τόπος συγκλονιστικά αξιόλογος με έντονες επιρροές από τους Φοίνικες, Ρωμαίους, Άραβες, Νορμανδούς, Ιωαννίτες Ιππότες και τους Βρετανούς. Εκπληκτική αρχιτεκτονική, ιστορική διαδρομή στα βάθη της ιστορίας, σύγχρονη εικόνα και απεικόνιση του γαλάζιου χρώματος της θάλασσας  στην ώχρα των ιστορικών κτιριακών συγκροτημάτων. Απλοί και φιλόξενοι άνθρωποι, καθημερινές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες διαδρομές, ένα ταξίδι που σίγουρα θα ικανοποιήσει!
Βαλέτα

Η περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη. Η ξενάγηση  γίνεται με τα πόδια, γιατί θ κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλης εποχής.

Γκόζο

Εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και οι αγροικίες η εναλλαγή των εικόνων που
θα συναντήσετε κα θα σας πείσουν σίγουρα, για το πόσο άξιζε η επίσκεψή σας στο νησί του Γκόζο.

HIGHLIGHTS

 • Βαλέτα
 • Βιττοριόζα
 • Μέδινα
 • Γκόζο
 • Μόστα

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα: Πτήση για Μάλτα
1η μέρα: Πτήση για Μάλτα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μάλτα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Στη sυνέχεια μετάβαση στη Βαλέτα με τον αρχηγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη των Ιπποτών.

2η μέρα: Βαλέτα
2η μέρα: Βαλέτα

Πρωινό και μετάβαση στη Βαλέτα για να γνωρίσουμε την περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλης εποχής. Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ’ όπου θα δούμε την πανοραμική θέα των δύο φυσικών λιμανιών της Μάλτας και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδυάζονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και 1942. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Βαλέτα - Βιττοριόζα - Μάρσαλ Οκ - Ραμπάτ - Μεδίνα – Μόστα
3η μέρα: Βαλέτα - Βιττοριόζα - Μάρσαλ Οκ - Ραμπάτ - Μεδίνα – Μόστα

Μετά το πρωινό μας θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με την πανοραμική θέα γύρω από τις οχυρώσεις της Βαλέτας. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά τείχη που την περιβάλλουν και την γεωγραφική της θέση. Έπειτα θα προχωρήσουμε στη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη Βιττοριόζα, όπου εκεί κα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την εκκλησία του 16ου αιώνα του Αγίου Λορέντζου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Marsaxlokk-το μεγαλύτερο ψαροχώρι της Μάλτας. Εδώ, θα έχετε ελεύθερορο χρόνο για να περιπλανηθείτε στην αγορά ή απλά να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τα πολύχρωμα ψαροκάικα και να πιείτε καφέ μπροστά στη μοναδική εικόνα που δημιουργού τα πολύχρωμα ψαροκάικα . Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ραμπάτ και γύρω από την περίμετρο της Μεδίνας που ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της Μάλτας. Προχωρώντας μέσω μιας υπαίθριας διαδρομής θα καταλήξουμε στο χωριό Μόστα, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και είναι γνωστό για την εκκλησία με τον τρίτο μεγαλύτερο αυτό στηριζόμενο τρούλο σε όλη την Ευρώπη.

4η μέρα: Προαιρετική εκδρομή στο Γκόζο
4η μέρα: Προαιρετική εκδρομή στο Γκόζο

Ελευθερή ημέρα. Η πρόταση μας είναι η ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό νησί Γκόζο. Για να φτάσουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας, μεταφερόμαστε στο πορθμείο και επιβιβαζόμαστε στο ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και οι αγροικίες, η εναλλαγή των εικόνων που θα συναντήσετε θα σας πείσουν σίγουρα, για το πόσο άξιζε η επίσκεψη σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφτούμε την Ggantija, με τα μοναδικά ευρήματα από την Νεολιθική εποχή, την πρωτεύουσά του Γκόζο Βικτώρια, με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, στη συνέχεια το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε.

5η μέρα: Πτήση επιστροφής

Πρωινό και πολύ νωρίς μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην πόλη μας.

Included/Excluded

 • Αεροπορικά εισιτήρια πτήση Θεσσαλονίκη – Μάλτα – Θεσσαλονίκη.
 • Περιλαμβάνει χειραποσκευή ανά άτομο ( διαστάσεις 40cm x 20 cm x 25 cm)
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μάλτας.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο στο Cavalieri hotel
 • Πρωινό στο ξενοδοχείο ( καθημερινά).
 • Ξενάγηση στη Valletta την 1η ημέρα.
 • Ξενάγηση στην Mosta – Mdina .
 • Ξενάγηση στο Marsaxlokk  και στις Τρεις Πόλεις την 3η  ημέρα.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ασφάλεια Covid-19 (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση νόσησης )
 • Φόροι αεροδρομίων επίναυλος καυσίμων
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά.
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι οι οποίοι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο (0,50€ ανά άτομα / ανά ημέρα).

Χάρτης

Μάλτα

FAQs

Γενικές Παρατηρήσεις
• H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
• Πριν την αναχώρησή σας θα πρέπει να έχετε αρνητικό covid test τις τελευταίες 96ώρες πριν το ταξίδι.
Έγκυρη Εγγραφή
Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή του 30% της τιμής της εκδρομής.
Τι γίνεται αν θέλω να ακυρώσω;
– Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 41ημέρες πριν την αναχώρηση η προκαταβολή επιστρέφεται.
– Για ακύρωση 40-31 μέρες πριν την αναχώρηση είναι εφικτή χωρίς όμως να επιστρέφεται η προκαταβολή.
– Σε περίπτωση ακύρωσης 30-1 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακρατείται ολόκληρο το ποσό της εκδρομής
Αποσκευές
Κατά την μετάβασή σας στο αεροδρόμιο παρακαλώ σημειώστε πως επιτρέπεται μία αποσκευή συνολικού βάρους έως 23 κιλά. Επίσης, στις χειραποσκευές απαγορεύεται οτιδήποτε σε υγρή μορφή (νερό, σούπες, σιρόπια), κρέμες, καλλυντικά, αποσμητικά, κραγιόν, τζελ, μάσκαρα, σπρέι, οδοντόκρεμα, αλοιφές, λοσιόν, λάδια, ψαλίδι, μαχαίρι, νυχοκόπτες και οτιδήποτε αιχμηρό αντικείμενο.
Διαβατήριο
**Το ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ θα πρέπει να είναι ισχύ τουλάχιστον 6μήνες από την ημερομηνία επιστροφής.
Τι ώρα γίνεται το Checkin στο ξενοδοχείο;
Η παραλαβή των δωματίων γίνεται στις 14:00 – 15:00 & είναι σύνηθες το checkout από το δωμάτιο να είναι στις 11:00 – 12:00.
from 275,00€

Organized by

Caravel Travel

Member Since 2021

Infomation Contact

Email

info@caraveltravel.gr

Website

caraveltravel.gr

Phone

+30 2310235554

Ρίξε μια ματιά επίσης σε: