Από 1.000,00€
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Benelux XMAS 6ημ.

Not Rated

Duration

6Ημέρες / 5Νύχτες

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Benelux – Κάτω Χώρες
XMAS 2021

Benelux Πακέτο Οργανωμένης Εκδρομής Χριστουγέννων. Μια παραθαλάσσια περιοχή στη δυτική Ευρώπη, που αποτελείται κυρίως από την Ολλανδία και το Βέλγιο, όπως και το χαμηλού υψόμετρου δέλτα των ποταμών Ρήνου, Μεύση, Σκάλδη και Εμς όπου το μεγαλύτερο μέρος της γης βρίσκεται στο ή κάτω από το επίπεδο της θάλασσας
Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ είναι μια από τις ομορφότερες μικρές πόλεις στον κόσμο. Τα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα καθιστούν το Amsterdam μια από τις πιο ρομαντικές και ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης.Στην πόλη του Άμστερνταμ, τη ζωή και τη κουλτούρα χαρακτηρίζει η έννοια της ανοχής και της ποικιλομορφίας

HIGHLIGHTS

 • Βρυξέλλες
 • Λουξεμβούργο
 • Άμστερνταμ

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα: Πτήση για Άμστερνταμ
1η μέρα: Πτήση για Άμστερνταμ

Άφιξη στις Βρυξέλλες και αναχώρηση για το Αμστερνταμ, την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Θαυμάζουμε το γραφικό Μύλο του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το επιβλητικό Rijksmuseum, το ζυθοποιείο Heineken, το Βασιλικό Παλάτι (Koninklijk Paleis), τον κεντρικό σταθμό (Centraal Station). Το ξενοδοχείο μας είναι δίπλα! Βρισκόμαστε στο απόλυτο κέντρο!

2η μέρα: Άμστερνταμ
2η μέρα: Άμστερνταμ

Πρόκειται για μια από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις της Ευρώπης Αν περπατήσετε στην πόλη, θα σας υποδεχτούν άνθρωποι από περίπου 180 διαφορετικές χώρες, που μοιράζονται έναν κοινό στόχο: ζουν, συνυπάρχουν και ευδοκιμούν μέσα σε μια ιδιαίτερη κοινότητα. Είναι ακριβώς αυτή η νοοτροπία που κάνει το Άμστερνταμ μια πόλη ανοιχτή στην διαφορετικότητα και φιλόξενη για κάθε επισκέπτη. Θα μεταφερθούμε στο κεντρικότερο τμήμα της πόλης, όπου θα βρούμε την πλατεία Dam, τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη πλατεία του Άμστερνταμ. Θα επισκεφθούμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες του Άμστερνταμ, την Zuiderkerk (Νότια Εκκλησία) που βρίσκεται στο Nieuwmarkt και την Westerkerk (Δυτική Εκκλησία).

3η μέρα: Βρυξέλλες
3η μέρα: Βρυξέλλες

Αναχώρηση για τις Βρυξέλλες . Θα επισκεφθούμε την Χάγη, την έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, στη συνέχεια την μεσαιωνική πόλη Ντελφ, μία πόλη με πανέμορφο ιστορικό κέντρο. Συνεχίζουμε για το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου. Τελικός προορισμός η έδρα του Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και την πρωτεύουσα του Βελγίου. Μία πρώτη γεύση της πόλης των Βρυξελλών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ναι είστε στο απόλυτο κέντρο της πόλης!!!

4η μέρα: Βατερλό - Λουξεμβούργο
4η μέρα: Βατερλό - Λουξεμβούργο

Αναχώρηση για το Βατερλό. Ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ευρώπης διαδραματίστηκε στην συγκεκριμένη περιοχή. Είναι η τελευταία μάχη του Ναπολέων Α’ το 1815. Συνεχίζουμε για το Λουξεμβούργο, αποτελεί το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα περιηγηθούμε σε αυτήν την πανέμορφη πόλη , που είναι περιτριγυρισμένη από κάστρα. Επιστροφή το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

5η μέρα: Γάνδη
5η μέρα: Γάνδη

Αναχωρούμε για μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου, τη μεσαιωνική Γάνδη. Γνωρίζουμε ένα από τα σπουδαιότερα εμπορικά λιμάνια της εποχής του Μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για τη μαγική Μπριζ. Η «Λίμνη της Αγάπης» είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουμε , τη γέφυρα του Αγίου Βονιφατίου, το Μέγαρο των Αρχόντων και καταλήγουμε στο ιστορικό κέντρο. Επιστροφή στις Βρυξέλλες αργά το απόγευμα.

5η μέρα: Γκραν Πλας - Πτήση Επιστροφής

Σήμερα θα επισκεφτούμε στην πλατεία Γκραν Πλας όπου βρίσκεται το Δημαρχείο, το Μουσείο της πόλης, το άγαλμα του Μανεκέν Πιρς, το σύμβολο της πόλης. Ακόμα βλέπουμε το Ατόμιουμ που είναι το σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

Included/Excluded

 • Αεροπορικά εισιτήρια για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Βρυξέλλες και το αντίστροφο κατά την επιστροφή με τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A320-neo της Sky Express.
 • Αποσκευή 20 κιλών & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο.
 • Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων & checkpoints.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στο κέντρο του Άμστερνταμ & στο κέντρο των Βρυξελλών.
 • Εισιτήρια σιδηροδρομικά με το υψηλής ταχύτητας Eurostar για τη διαδρομή Παρίσι (Gare Du Nord) – Λονδίνο (St Pancras).
 • Πρόγευμα καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ στο χώρο του ξενοδοχείου.
 • Καθημερινές μεταφορές με λεωφορείο βάση του προγράμματος. Στα λεωφορεία πραγματοποιείται τακτική απολύμανση κατά την διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια.
 • Δημιουργία PLF για είσοδο στην Ολλανδία, Βέλγιο & την Ελλάδα κατά την επιστροφή.
 • Φ.Π.Α
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Travel Period

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά

Χάρτης

FAQs

Γενικές Παρατηρήσεις
• H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
• Πριν την αναχώρησή σας θα πρέπει να έχετε αρνητικό covid test τις τελευταίες 96ώρες πριν το ταξίδι.
Έγκυρη Εγγραφή
Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή του 30% της τιμής της εκδρομής.
Τι γίνεται αν θέλω να ακυρώσω;
– Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 41ημέρες πριν την αναχώρηση η προκαταβολή επιστρέφεται.
– Για ακύρωση 40-31 μέρες πριν την αναχώρηση είναι εφικτή χωρίς όμως να επιστρέφεται η προκαταβολή.
– Σε περίπτωση ακύρωσης 30-1 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακρατείται ολόκληρο το ποσό της εκδρομής
Αποσκευές
Κατά την μετάβασή σας στο αεροδρόμιο παρακαλώ σημειώστε πως επιτρέπεται μία αποσκευή συνολικού βάρους έως 23 κιλά. Επίσης, στις χειραποσκευές απαγορεύεται οτιδήποτε σε υγρή μορφή (νερό, σούπες, σιρόπια), κρέμες, καλλυντικά, αποσμητικά, κραγιόν, τζελ, μάσκαρα, σπρέι, οδοντόκρεμα, αλοιφές, λοσιόν, λάδια, ψαλίδι, μαχαίρι, νυχοκόπτες και οτιδήποτε αιχμηρό αντικείμενο.
Διαβατήριο
**Το ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ θα πρέπει να είναι ισχύ τουλάχιστον 6μήνες από την ημερομηνία επιστροφής.
Τι ώρα γίνεται το Checkin στο ξενοδοχείο;
Η παραλαβή των δωματίων γίνεται στις 14:00 – 15:00 & είναι σύνηθες το checkout από το δωμάτιο να είναι στις 11:00 – 12:00.
from 1.000,00€

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  Συμφωνώ ότι όλα τα δεδομένα που έχω παράσχει θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς επικοινωνίας.

  Organized by

  Caravel Travel

  Member Since 2021

  Infomation Contact

  Email

  info@caraveltravel.gr

  Website

  caraveltravel.gr

  Phone

  +30 2310235554

  Ρίξε μια ματιά επίσης σε: