+030 - 2310235554   info@caraveltravel.gr
+030 - 2310235554   info@caraveltravel.gr

Πακέτα Εκδρομών

[vc_row][vc_column][mkdf_section_title title=»Οργανωμένες Εκδρομες» title_color=»» title_text_transform=»» title_text_align=»center» margin_bottom=»» title_size=»small»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»10px»][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=»grid» content_aligment=»center»][vc_column][vc_column_text]

Οργανωμένες Εκδρομές | Οργανωμένα Ταξίδια

Πακέτα Οργανωμένων Εκδρομών, Ατομικό Ταξίδι.

Πακέτα οργανωμένων εκδρομών και ατομικών ταξιδιών με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη. Ταξίδεψε τώρα σε όλο τον κόσμο και έλα σε επαφή με νέο κόσμο, κουλτουρές, έθιμα και εικόνες, χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες και θα σας συνοδεύουν για μια ζωή. Ταξίδεψε σε Μέση Ανατολή, Ηπα, Ασία & Ευρώπη γνώρισε νέες κουλτούρες και ανακάλυψε τόπους που θα σου  μείνουν αξέχαστοι.

Ατομικά, Εξωτικά Ταξίδι

Πακέτα οργανωμένων εκδρομών, ατομικό ταξίδι για κάθε γούστο. Διάλεξε τώρα το ταξίδι που σου ταιριάζει και επικοινώνησε μαζί μας για κάνουμε την κράτηση σου.
Ετοίμασε τις βαλίτσες σου και ετοιμάσου για διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες! Ατομικό Ταξίδι. Εξωτικά ταξίδια, εξωτικοί προορισμοί που θα χαραχτούν στη μνήμη σας και θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.  Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μοναδικούς προορισμούς με άγνωστες παραδόσεις και διαφορετικές κουλτούρες. Μοναδικά εξωτικά τοπία σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε.

Προσκυνηματικά Ταξίδια

Μοναδικά  Κειμήλια  και Θησαυροί. Αμέτρητα μνημεία που σημαδεύουν  τη αυγή των Χριστιανικών Χρόνων.

Άγιο Τόποι

Πακέτα οργανωμένων εκδρομών για τους Αγίους Τόπους. Περιοχές της Παλαιστίνης  και του Ισραήλ που έχουν ιστορική και θρησκευτική αξία κυρίως για το Χριστιανισμό, αλλά και για τον Ιουδαϊσμό και τον Ισλαμισμό. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.

Εμπνευστείτε, αποφασίστε και ξεκινήστε να ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας για το ταξίδι σας.
Ταξιδέψτε έξυπνα και οικονομικά σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με την εγγύηση του Caravel Travel.
Μοναδικοί προορισμοί που θα σας μείνουν αξέχαστοι και θα χαραχτούν στη μνήμη σας.

Ταξίδεψε τώρα σε όλο τον κόσμο με την εγγύηση του Caravel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]