+030 - 2310235554   info@caraveltravel.gr
+030 - 2310235554   info@caraveltravel.gr

Γεύσεις στη Σιγκαπούρη

Πακέτα Οργανωμένων Εκδρομών blog thai food thailand Ταϊλάνδη Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Caravel Travel Services Θεσσαλονίκη

Σιγκαπούρη, ασιατικές γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ε … Λοιπόν θα σου προτείνουμε 5 από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής όπου μπορείς να γευτείς  διάφορες και καινούργιες γεύσεις.Αυτά  λοιπόν είναι τα top 5 εστιατόρια τηςπεριοχής όπου μπορείς να καθίσεις και να γνωρίσεις νέες γεύσεις.

1. Shinji by Kanesaka

Τα ιαπωνικά εστιατόρια είναι δεκάδες στη Σιγκαπούρη και το Shinji από την Kanesaka, ένα φυλάκιο των δύο σούσι μπαρ με το αστέρι Michelin από το Τόκιο, είναι κατά πολύ ένα από τα καλύτερα. Εδώ θα ψυχαγωγήσετε τον ουρανίσκο σας με εξαιρετικά φτιαγμένα πιάτα zen που ετοιμάζονται από μια ομάδα ιαπωνικών σεφ.

Shinjii Kanesaka
Shinjii Kanesaka

Η ράβδος omakase (£ 225-plus) θα αφήσει ένα μεγάλο βαθούλωμα στις πιστωτικές σας κάρτες, αλλά για την ευχαρίστηση , χειροποίητων σούσι και μια σειρά από πιάτα θαλασσινών όπως το botan ebi sashimi και ο ατμός abalone,  δεν αξίζει?

Andre
Andre

2.Restaurant Andre

Tο επώνυμο εστιατόριο του είναι μόλις πέντε χρονών, αλλά ο Αντρέ Τσιάνγκ, γεννημένος στην Ταϊβάν, εκπαιδευμένος με γαλλικούς μαγειρικούς oρίζοντες όπως ο Pierre Gagnaire και ο Joel Robuchon, κερδίζει ήδη διεθνείς ευχές για την βασιζόμενη στις αρχές του «Octaphilosophy» κουζίνα. Τα πρόσφατα παρελθόντα χρόνια, ο Chiang άνοιξε επίσης δύο εστιατόρια «έξω από τη Σιγκαπούρη»: Porte 12 στο Παρίσι και Raw στην Ταϊπέι.Το κρασί και το δικαιολογημένο μενού γευσιγνωσίας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει το κολοκυθάκι gazpacho με τσίγκο φρέσκο ​​και παρθένα θαλασσινά. Με μόνο 30 θέσεις τι και μια λίστα κρατήσεων ενός μηνός, αυτό είναι ένα εστιατόριο που πρέπει να γίνει κράτηση πολύ νωρίτερα.

3. Jaan

Jaan
Jaan

Αυτό το ελάχιστα διακοσμημένο εστιατόριο με 14 τραπέζια στο 70ο όροφο του Swissotel σερβίρει μερικά από τα πιο ενθουσιώδη πιάτα με  θέα της Μαρίνας Μπέι από τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Παρόλα αυτά, το πανόραμα παίζει δεύτερο ρόλο στη μαγειρευμένη κουζίνα από τον βρετανό σεφ Kirk Westaway. Το εποχιακά μεταβαλλόμενο μενού περιλαμβάνει υπογραφές όπως η «συλλογή ντομάτας» καθώς και εποχιακά μαθήματα όπως το σκουμπρί japan saba, το Harissa-infused cous cous και το αγγλικό ωροσκόπιο. Με ένα εμπνευσμένο μενού Jardin Gourmand, ακόμη και χορτοφάγοι είναι για μια θεραπεία!

4. Ki-Sho

Ki-Sho
Ki-Sho

Εάν το Shinji από την Kanesaka ήταν το πάθος σας για το κορυφαίο σούσι, τότε το Ki-Sho θα ήταν κορυφαίο για το πρωτότυπο ιαπωνικό omakase. Εδώ, ο chef Kazuhiro Hamamoto υφαίνει σε αρκετά καλά επιλεγμένα δυτικά συστατικά στο μενού του για την γεύση που έχει εμπνεύσει το Κιότο για να διεγείρει τον ουρανίσκο, να σκεφτεί το στρείδι Gillardeau με ikura στο yuzu jus και έναν υπαινιγμό λευκών θρυαλλίδων στο fugu hirako που στηρίζεται σε κρέμα σόγιας. Φυσικά, όλες αυτές τις γεύσεις τις ξεπλύνετε το με άφθονο sake

5. Beni

Beni
Beni

Το γαλλικό φαγητό παίρνει ένα ιαπωνικό makeover σε αυτό το εστιατόριο στην γκαλερί Mandarin όπου το φαγητό φτάνει είτε σε πορσελάνη Arita είτε σε γυάλινα σκεύη Sugahara, όπου τα ποτά της επιλογής περιλαμβάνουν το Royal Blue Tea από την Ιαπωνία, εκτός από το καλά εφοδιασμένο κελάρι με τις σαλάτες και τα κρασιά,  σεφ Kenji Yamanaka προσφέρει μια ποικιλία μηνιαίων γευστικών επιλογών μενού, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν εκδηλώσεις όπως το τηγανισμένο ψάρι με λαχανικά ιαπωνικής άνοιξης σε ένα κρεμώδες veloute λάχανο.

 [πηγή telegragraph.co.uk]