Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas
από 317 €
Όμορφο, Ελλάδα

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas

Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 - Αναχώρηση: Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
Ref ID: 9856581
τιμή ανά άτομο από
317 €
για δίκλινο
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 - Αναχώρηση: Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
Θέματα

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Η Λίνδος είναι ένα μεσαιωνικό χωριό στο ελληνικό νησί της Ρόδου, το κύριο αξιοθέατο του είναι η ίδια η πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα ερείπια της Ακρόπολης, τον ανακατασκευασμένο ναό της Λινδίας Αθηνάς και το αρχαίο αμφιθέατρο. Επιπλέον, η Λίνδος έχει μερικές από τις λίγες αμμώδεις παραλίες της Ρόδου.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

29 Ιουλ
Διαμονή
2 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas 10 Εξαίσιος
Rhodes - Στα 4,1 χιλιόμετρα από το κέντροB&B (ΔΩΜΆΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΌ) Kalathos BeachKalathos, Rhodes 85102 Room - Lateral Sea View
Αυτό το κατάλυμα (Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Ρόδος) απέχει 10 λεπτά με το αμάξι από: Παραλία της Βλύχας και Παραλία της Λίνδου. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων απέχει 11,3 χλμ. από: Παραλία του Πεύκου και 17,9 χλμ. από: Παραλία της Τσαμπίκας.Χαλαρώστε στο πλήρως εξοπλισμένο σπα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μασάζ. Αφού απολαύσετε μια από τις 5 εξωτερικές πισίνες, μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο στην ιδιωτική παραλία. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, χώρο ψυχαγωγίας/ηλεκτρονικών παιχνιδιών και κατάστημα δώρων/περίπτερο με εφημερίδες. Με το δωρεάν λεωφορειάκι για την παραλία μπορείτε εύκολα να απολαύσετε τα κύματα και την άμμο.Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 316 κλιματιζόμενα δωμάτια, όπου υπάρχουν μίνι μπαρ και τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας δορυφορικά κανάλια. Τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρες ή ντους, δωρεάν προϊόντα προσωπικής περιποίησης και μπουρνούζια. Οι παροχές περιλαμβάνουν χρηματοκιβώτια και βραστήρες για καφέ/τσάι. Παρέχεται επίσης οροφοκομία καθημερινά.Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει τιμές all-inclusive. Τα γεύματα και τα ποτά στα εστιατόρια του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται στις τιμές all-inclusive. Μπορεί να υπάρχουν ξεχωριστές χρεώσεις για συγκεκριμένα εστιατόρια, ειδικά γεύματα και πιάτα, ορισμένα ποτά κι άλλες παροχές. Απολαύστε θαλασσινά στο Asterias, ένα από τα 5 εστιατόρια που υπάρχουν σε αυτό το ξενοδοχείο ή μείνετε μέσα και επωφεληθείτε από το room service. Χαλαρώστε με ένα δροσιστικό ποτό από το beach bar ή από ένα από τα 3 μπαρ/lounge. Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν ενσύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ, ένα επιχειρηματικό κέντρο και υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου/πλυντηρίων. Στους χώρους μας θα βρείτε δωρεάν στάθμευση χωρίς παρκαδόρο.
τιμή ανά άτομο από
317 €
για δίκλινο
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας