Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Maldives, Maldives
από 1.561 €
Μαλδίβες, Μαλδίβες

Maldives, Maldives

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
Ref ID: 9844577
τιμή ανά άτομο από
1.561 €
Βασισμένο σε 2 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Σχετικά με τον προορισμό

Οι Μαλδίβες, που βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό, είναι ένα αρχιπέλαγος από 1.192 κοραλλιογενή νησιά ομαδοποιημένα σε 26 κοραλλιογενείς ατόλες. Από αυτά τα μικρά νησιά, μόνο 203 είναι κατοικημένα. Το Kaafu είναι το μέρος όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα, το Μαλέ, και το αεροδρόμιο και είναι το σπίτι των περισσότερων τουριστικών θέρετρων. Οι Μαλδίβες είναι πραγματικά ο ονειρεμένος προορισμός που φαίνεται να είναι στα φυλλάδια των διακοπών, το νερό είναι πραγματικά τόσο κρυστάλλινο και τιρκουάζ, η άμμος είναι πραγματικά τόσο λευκή και τα ηλιοβασιλέματα είναι πραγματικά όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Οι Μαλδίβες φημίζονται για το χαρούμενο περιβάλλον, τις εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις, τις παραθαλάσσιες βίλες τους, τη σκούρα μπλε θάλασσα με τις λιμνοθάλασσες σε τιρκουάζ χρώμα και το εξαιρετικό φαγητό τους. Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες είναι πάντα μια αξέχαστη εμπειρία, μια ικανοποίηση για την ψυχή και μια απόλαυση για τα μάτια, κρυστάλλινα νερά, τροπικές παραλίες με λευκή άμμο, πολύχρωμη χλωρίδα και ανέγγιχτη φύση. Προσοχή όμως, ο παράδεισος δεν είναι φτηνός.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

07 Αυγ
Διαμονή
5 Νύχτες
Αποκλειστικό (συμπεριλαμβάνονται οι μεταφορές)
16 περισσότερες εικόνες
Kandima Maldives!
Kandima Island - Στα 35,8 χιλιόμετρα από το κέντροΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ Dhaalu Atoll, Kandima Island 20066 Beach villa with swirlpool
Αν διαμείνετε στο Kandima Maldives με την Περιορισμένη προσφορά μας*, στο νησί Kandima, θα βρίσκεστε σε απόσταση λίγων λεπτών από: Παραλία Kandima. Χαλαρώστε στο σπα με πλήρεις υπηρεσίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε μασάζ. Σίγουρα θα εκτιμήσετε τις ψυχαγωγικές παροχές, οι οποίες περιλαμβάνουν 2 εξωτερικές πισίνες, νυχτερινό κλαμπ και δωρεάν υδάτινο πάρκο. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το θέρετρο περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ, υπηρεσίες ρεσεψιόν και φύλαξη βρεφών/παιδιών (επιπλέον χρέωση). Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 274 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν μίνι μπαρ και μηχανές εσπρέσο. Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά επιπλωμένα μπαλκόνια ή αίθρια. Οι τηλεοράσεις LED 40 ιντσών με δορυφορικά προγράμματα προσφέρουν ψυχαγωγία, ενώ η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σας κρατά συνδεδεμένους. Τα ιδιωτικά μπάνια διαθέτουν μπιντέ και στεγνωτήρα μαλλιών.*:Περιορισμένη προσφορά:Δωρεάν αναβάθμιση:Sky studio --> Beach StudioBeach Villa Swirlpool --> Aqua VillaΗ αναβάθμιση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του καταλύματος κατά την επιβεβαίωση της κράτησης.Οικογενειακή προσφορά:Έως 2 παιδιά (2-11,99 ετών). Μείνετε και φάτε δωρεάν, μοιραζόμενοι την ίδια βίλα / στούντιο με τους γονείς.Θα χρεωθεί μόνο μεταβίβαση από και προς το αεροδρόμιο Male και ο πράσινος φόρος.
τιμή ανά άτομο από
1.561 €
Βασισμένο σε 2 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
νύχτες 5
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας