Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Maldives Siyam (5nights) - All inclusive
από 3.027 €
Μαλδίβες, Μαλδίβες

Maldives Siyam (5nights) - All inclusive

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
Ref ID: 9844495
τιμή ανά άτομο από
3.027 €
για δίκλινο
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Σχετικά με τον προορισμό

Οι Μαλδίβες, που βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό, είναι ένα αρχιπέλαγος από 1.192 κοραλλιογενή νησιά ομαδοποιημένα σε 26 κοραλλιογενείς ατόλες. Από αυτά τα μικρά νησιά, μόνο 203 είναι κατοικημένα. Το Kaafu είναι το μέρος όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα, το Μαλέ, και το αεροδρόμιο και είναι το σπίτι των περισσότερων τουριστικών θέρετρων. Οι Μαλδίβες είναι πραγματικά ο ονειρεμένος προορισμός που φαίνεται να είναι στα φυλλάδια των διακοπών, το νερό είναι πραγματικά τόσο κρυστάλλινο και τιρκουάζ, η άμμος είναι πραγματικά τόσο λευκή και τα ηλιοβασιλέματα είναι πραγματικά όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Οι Μαλδίβες φημίζονται για το χαρούμενο περιβάλλον, τις εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις, τις παραθαλάσσιες βίλες τους, τη σκούρα μπλε θάλασσα με τις λιμνοθάλασσες σε τιρκουάζ χρώμα και το εξαιρετικό φαγητό τους. Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες είναι πάντα μια αξέχαστη εμπειρία, μια ικανοποίηση για την ψυχή και μια απόλαυση για τα μάτια, κρυστάλλινα νερά, τροπικές παραλίες με λευκή άμμο, πολύχρωμη χλωρίδα και ανέγγιχτη φύση. Προσοχή όμως, ο παράδεισος δεν είναι φτηνός.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

05 Σεπ
Μεταφορά από Θεσσαλονίκη σε Μαλδίβες
Αναχώρηση
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
21:05 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
12:20 - Male, Male Intl (MLE)
+1 ημέρα 30 KG 1 ενδιάμεση στάση Ναύλος: PROMOTIONAL
TK
TK Turkish Airlines - TK 1894
21:05 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
22:35 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Μεταφορά:  TK1894
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PROMOTIONAL
3ω 45λ - Σύνδεση στο αεροδρόμιο Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 734
2:20 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
12:20 - Male, Male Intl (MLE)
Μεταφορά:  TK734
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PROMOTIONAL
06 Σεπ
Διαμονή
5 Νύχτες
Exclusive (seaplane transfer included)
16 περισσότερες εικόνες
Siyam World Maldives - WOW! All-inclusive
Dhigurah - Στα 302,3 χιλιόμετρα από το κέντροΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Dhigurah, Dhigurah 20066 Water villa with Pool and Slide
Αυτό το κατάλυμα (Siyam World Maldives - 24-Hour Premium All-inclusive, Dhigurah) βρίσκεται στην παραλία και πολύ κοντά σε: Προβλήτα Randheli Arrival Jetty. Περιλαμβάνει μεταφορές με ταχύπλοο/αεροπλάνο* και παροχές για νεόνυμφους** Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται στην περιοχή: Τζαμί Grand Friday Mosque. Χαλαρώστε στο σπα με πλήρεις υπηρεσίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε μασάζ, θεραπείες σώματος και περιποιήσεις προσώπου. Αν αναζητάτε ευκαιρίες αναψυχής, θα βρείτε γήπεδα τένις σε εξωτερικούς χώρους, γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet και παιδική φροντίδα υπό επίβλεψη. Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 475 κλιματιζόμενα δωμάτια με μίνι μπαρ και τηλεόραση LED. Τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρες ή ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και μπιντέ. Στις ανέσεις περιλαμβάνονται τηλέφωνα, καθώς και χρηματοκιβώτια και γραφεία.Περιλαμβάνονται μεταφορές με υδροπλάνοΠρονόμια HONEYMOONERS▪ 1 μπουκάλι αφρώδες κρασί και καλάθι με φρούτα την ημέρα άφιξης▪ Δωρεάν δείπνο νεονύμφων με τραπέζι διακοσμημένο σε ένα από τα A la carte εστιατόριά μας για το ζευγάρι, μία φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής τους▪ Ειδική βραδινή υπηρεσία στρωσίματος με διακόσμηση του κρεβατιού τη νύχτα της άφιξης▪ 1 εορταστική τούρτα για το μήνα του μέλιτος**Οι παραπάνω ειδικές προσφορές συνδυάζονται όποτε ισχύουν**Για την προσφορά Honeymooner, απαιτείται διαμονή τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεων (να διευκρινιστεί κατά την κράτηση - αντίγραφο πιστοποιητικού γάμου/εγγραφής με ημερομηνία μικρότερη των 12 μηνών να προσκομιστεί κατά το check-in).ΆΛΛΑ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΝΌΜΙΑ- Συνάντηση και υποδοχή στο αεροδρόμιο Male' (κατά τη διάρκεια της διέλευσης) και βοήθεια με τη μεταφορά στο εσωτερικό και τις διεθνείς πτήσεις.- Ειδικό καλωσόρισμα: αναζωογονητικές πετσέτες και αφρώδες κρασί (μη αλκοολούχα ποτά διατίθενται κατόπιν αιτήματος)- Δωρεάν Wi-Fi στους κύριους κοινόχρηστους χώρους- σε όλες τις βίλες και τις κατοικίες.- Πρόσβαση σε πλωτό υδάτινο πάρκο, κέντρα αναψυχής και γυμναστήριο (συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών και εξωτερικών δραστηριοτήτων όπως τένις, paddle tennis, πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια).- Δωρεάν εξοπλισμό ψαροντούφεκου, με την επιφύλαξη χρεώσεων για τυχόν ζημιές ή παραμελημένο εξοπλισμό ψαροντούφεκου.- Δωρεάν πρόσβαση στο Kids Club για παιδιά ηλικίας 3 έως 11,99 ετών. Η φύλαξη μωρών ή η ειδική φροντίδα παιδιών πρέπει να γίνει με κράτηση 24 ώρες πριν και η υπηρεσία αυτή χρεώνεται 25 δολάρια ανά ώρα με 10% χρέωση υπηρεσιών και GST.
11 Σεπ
Μεταφορά από Μαλδίβες σε Θεσσαλονίκη
Επιστρέψει
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
22:20 - Male, Male Intl (MLE)
8:40 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
+1 ημέρα 30 KG 1 ενδιάμεση στάση Ναύλος: PROMOTIONAL
TK
TK Turkish Airlines - TK 735
22:20 - Male, Male Intl (MLE)
4:40 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Μεταφορά:  TK735
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PROMOTIONAL
2ω 40λ - Σύνδεση στο αεροδρόμιο Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 1881
7:20 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
8:40 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
Μεταφορά:  TK1881
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PROMOTIONAL
τιμή ανά άτομο από
3.027 €
για δίκλινο
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
νύχτες 5
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας