Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Σαντορίνη 6 ημέρες Καλοκαίρι 2024 (από Θεσσαλονίκη)
από 474 €

Σαντορίνη 6 ημέρες Καλοκαίρι 2024 (από Θεσσαλονίκη)

⏰ Τελευταίες θέσεις ⏰
Δημιουργήθηκε: Σάββατο 6 Ιουλίου 2024
Ref ID: 9712986
τιμή ανά άτομο από
474 €
Βασισμένο σε 2 Ενήλικες
Δρομολόγιο
Tours
More pictures (3)

Ζήστε τη μεγαλοπρέπεια της Σαντορίνης:


Ξεκινήστε ένα ταξίδι στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, γνωστό για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, τα ασβεστωμένα κτίρια και τον ζωντανό πολιτισμό του. Αυτό το 6ήμερο πακέτο καλοκαιρινών διακοπών έχει σχεδιαστεί για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα μείγμα χαλάρωσης, περιπέτειας και ρομαντισμού σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στον κόσμο.


Θεαματικά ηλιοβασιλέματα: Γίνετε μάρτυρες των παγκοσμίου φήμης ηλιοβασιλέματος από την Οία, όπου ο ουρανός μεταμορφώνεται σε έναν καμβά από λαμπερά χρώματα. Αυτή η εμβληματική εμπειρία είναι ένα must-see για όλους τους επισκέπτες.


Γοητευτικά χωριά: Εξερευνήστε τα μαγευτικά χωριά των Φηρών και της Οίας, με τα στενά δρομάκια, τις εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους και την εκπληκτική θέα στην καλντέρα. Βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα και απολαύστε τη ζωντανή ατμόσφαιρα.


Ιστορικές τοποθεσίες: Ανακαλύψτε τα αρχαία ερείπια του Ακρωτηρίου, έναν μινωικό οικισμό της Εποχής του Χαλκού που διατηρείται στην ηφαιστειακή τέφρα. Μάθετε για την πλούσια ιστορία της Σαντορίνης και την ηφαιστειακή της προέλευση.


Όμορφες παραλίες: Χαλαρώστε στις μοναδικές παραλίες της Σαντορίνης, όπως η Κόκκινη Παραλία, γνωστή για τους εντυπωσιακούς κόκκινους βράχους της, και η παραλία Περίσσα, διάσημη για τη μαύρη ηφαιστειακή άμμο της. Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά και την χαλαρή ατμόσφαιρα.


Εξαιρετική κουζίνα: Απολαύστε τους γευστικούς σας κάλυκες με τις γεύσεις της Σαντορίνης. Απολαύστε φρέσκα θαλασσινά, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και τοπικά κρασιά σε γοητευτικές ταβέρνες και πολυτελή εστιατόρια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα τοπικό οινοποιείο για μια εμπειρία γευσιγνωσίας.


Δραστηριότητες περιπέτειας: Για τους λάτρεις της συγκίνησης, επιδοθείτε σε δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και πεζοπορία. Εξερευνήστε την καλντέρα σε μια περιήγηση με σκάφος ή περπατήστε στα γραφικά μονοπάτια μεταξύ των Φηρών και της Οίας.


Γιατί η Σαντορίνη;


Η Σαντορίνη είναι ένας ονειρεμένος προορισμός, που συνδυάζει φυσική ομορφιά, πλούσια ιστορία και ζωντανό πολιτισμό. Τα δραματικά τοπία, τα γοητευτικά χωριά και οι πολυτελείς ανέσεις της την καθιστούν το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική απόδραση, οικογενειακές διακοπές ή ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια.


Κάντε κράτηση τώρα:


Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία της Σαντορίνης. Κάντε κράτηση για την 6ήμερη καλοκαιρινή σας απόδραση σήμερα και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτό το εκπληκτικό νησί.


⏰ Διαθέσιμες τελευταίες θέσεις! Μην χάσετε! ⏰

τιμή ανά άτομο από
474 €
Βασισμένο σε 2 Ενήλικες
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
νύχτες 5
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1
Tours 1
Σύνοψη περιήγησης
Σημείο συνάντησης
Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Γλώσσες-οδηγοί
English
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικα εισιτηρια με τη Volotea.
  • Οι φοροι αεροδρομιων 45€ κατ'ατομο.
  • Ενα προσωπικο αντικειμενο και μια χειραποσκευη 10 κιλων παραδοτεα.
  • Διανυκτερευσεις συμφωνα με το προγραμμα.
  • Δυνατοτητα παρατασης διαμονης, κατοπιν ζητησης.
  • Ασφαλεια αστικης ευθυνης και ταξιδιωτικης ασφαλισης.
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Τελη διαμονης.
  • Εισοδοι σε μουσεια, καστρα & αρχαιολογικους χωρους.
  • Rent a Car: Α' Κατηγορια 279€ | Β' κατηγορια 319€ | Γ' κατηγορια 449€
  • Παραλαβη-Παραδοση (ιδια ωρα) στο αεροδρομιο, με κλιματισμο και με χρηση απεριοριστων χιλιμετρων.
Πιθανές προσαρμογές ανάλογα με τον τρόπο
Σαντορίνη

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας