Caravel Travel
2310235554
6948832051
New York - Washington - Miami (LCA 10AUG)
από 2.949 €

New York - Washington - Miami (LCA 10AUG)

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
Ref ID: 9090300
τιμή ανά άτομο από
2.949 €
για 3 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
Προορισμοί: Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Μαϊάμι, Φλόριντα

Το ημερήσιο πρόγραμα σας

10 Αυγ
Μεταφορά από Larnaca σε Νέα Υόρκη
Αναχώρηση
American Airlines
American Airlines American Airlines
14:35 - Larnaca, Larnaca (LCA)
22:45 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
PREMIUM_ECONOMY 15ω 10λ 2 PC 1 ενδιάμεση στάση Ναύλος: PREMIUM ECONOMY
AA
AA American Airlines - AA 7180
14:35 - Larnaca, Larnaca (LCA)
17:35 - London, Heathrow (LHR)
Μεταφορά:  AA7180 Διαχείριση πτήσης από:  British Airways
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PREMIUM ECONOMY
2ω 20λ - Σύνδεση στο αεροδρόμιο London, Heathrow (LHR)
AA
AA American Airlines - AA 141
19:55 - London, Heathrow (LHR)
22:45 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Μεταφορά:  AA141
Κατηγορία καμπίνας: Premium economy
Όνομα ναύλου: PREMIUM ECONOMY
10 Αυγ
1. Νέα Υόρκη
Μείνετε από
Σχετικά με τον προορισμό: Η Νέα Υόρκη είναι μια διεθνής μητρόπολη χτισμένη στους ώμους των μεταναστών και των απογόνων τους. Η Νέα Υόρκη φιλοξενεί οκτώ εκατομμύρια ανθρώπους και η πόλη δέχεται περισσότερους από 50 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Η περιήγησή σας στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να περιλαμβάνει τη δειγματοληψία του φαγητού εκατοντάδων διαφορετικών πολιτισμών και μπορείτε να την εξερευνήσετε εύκολα με τα πόδια, με ταξί ή μέσω του διάσημου συστήματος μετρό. Ένα δώρο από τον γαλλικό λαό στον αμερικανικό λαό, το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και το πιο διάσημο ορόσημο της πόλης. Η Wall Street λειτουργεί ως η καρδιά των μεγάλων επιχειρήσεων που είναι η έδρα του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Το Empire State Building δεσπόζει πάνω από το Μεγάλο Μήλο ως το δεύτερο ψηλότερο κτίριο της πόλης, με το κοντινό κτίριο Chrysler να κυριαρχεί επίσης στο τοπίο. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η έδρα των Ηνωμένων Εθνών με θέα στο East River και το Grand Central Terminal, έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς στον κόσμο. Κανένα αξιοθέατο της Νέας Υόρκης δεν είναι πλήρες χωρίς μια επίσκεψη στην Times Square. Απολαύστε τις διαφημιστικές πινακίδες, τους πολλούς ανθρώπους και το φαγητό του και, στη συνέχεια, περάστε στο Σέντραλ Παρκ, το οποίο περιλαμβάνει 850 στρέμματα λιμνών και λιβαδιών, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τη βουή της πόλης. Έχετε επίσης την επιλογή σας από μουσεία τέχνης και ιστορίας, καθώς και το Μνημείο και Μουσείο Αντανακλαστικής Απουσίας, όπου μπορείτε να αποτίσετε τα σέβη σας στα θύματα της 9/11. Παρόλο που το Μανχάταν στεγάζει τα περισσότερα από τα ορόσημα της πόλης, κάθε μία από τις συνοικίες της πόλης έχει τη μοναδική και ξεχωριστή προσωπικότητά της που αξίζει να εξερευνήσετε. Από τους ιστορικούς δρόμους του Μπρούκλιν μέχρι τη διεθνή κουζίνα του Κουίνς, υπάρχει κάτι για κάθε τύπο ανθρώπου στην πόλη. Πάνω απ 'όλα, η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη για να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Έτσι, απολαύστε τον εαυτό σας και ετοιμαστείτε να πάρετε ένα δάγκωμα από το Μεγάλο Μήλο. Η Νέα Υόρκη έχει τα πάντα για όλους: αρχιτεκτονική, τέχνη, κουζίνα, διασκέδαση, ψώνια. Είναι όλα εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες
10 Αυγ
Διαμονή
6 Νύχτες
13 Αυγ
Εισιτήρια
Big Bus NYC: 1-Day Hop-on Hop-off Tour with Empire State Building
Big Bus NYC: 1-Day Hop-on Hop-off Tour with Empire State Building
3 Είσοδοςs ( Adults from 13 to 100 years old: 3 )
3 hours Big Bus NYC Hop-On Hop-Off, Empire State Building Statue of Liberty
Δείτε λεπτομέρειες
14 Αυγ
Εισιτήρια
Woodbury Common Premium Outlets Shopping Tour from Manhattan
Woodbury Common Premium Outlets Shopping Tour from Manhattan
3 Είσοδοςs ( Adults from 12 to 100 years old: 3 )
From 5 to 9 hours 10:30 Depart 10:30am, Return 6:30pm
Δείτε λεπτομέρειες
15 Αυγ
Εισιτήρια
9/11 Memorial, Ground Zero Tour with Optional 9/11 Museum Ticket
9/11 Memorial, Ground Zero Tour with Optional 9/11 Museum Ticket
3 Είσοδοςs ( Adults from 13 to 100 years old: 3 )
From 2 to 4 hours 13:00 Tour Only
Δείτε λεπτομέρειες
16 Αυγ
Μεταφορά από Νέα Υόρκη σε Ουάσιγκτον
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA4371 - Διαχείριση πτήσης από: Republic Airlines
10:00 - New York, La Guardia (LGA)
11:30 - Washington, Ronald Reagan Washington Natl (DCA) Εναλλακτικό αεροδρόμιο
1ω 30λ Απευθείας Ναύλος: Main Cabin
Μεταφορά:  AA4371 Διαχείριση πτήσης από:  Republic Airlines
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: Main Cabin
16 Αυγ
2. Ουάσιγκτον
Μείνετε από
Σχετικά με τον προορισμό: Η Ουάσιγκτον, D.C., επίσημα η Περιφέρεια της Κολούμπια και κοινώς αναφέρεται ως Ουάσιγκτον, "η Περιφέρεια", ή απλά D.C., είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac στην ανατολική ακτή της χώρας, η Περιφέρεια είναι υπό την αποκλειστική δικαιοδοσία του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών και ως εκ τούτου δεν ανήκει σε καμία πολιτεία των ΗΠΑ. Ο Λευκός Οίκος, συμβολικά το πιο σημαντικό κτίριο της χώρας, είναι όπου ζουν και εργάζονται οι Πρόεδροι των ΗΠΑ για περισσότερα από 200 χρόνια. Δεσπόζει στον ορίζοντα της Ουάσιγκτον, το Μνημείο της Ουάσιγκτον. Είναι αφιερωμένο στον πρώτο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Ουάσιγκτον. Αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο και αξιοσημείωτο νεοκλασικό ορόσημο, το Καπιτώλιο είναι το μέρος όπου συναντώνται η Γερουσία και η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός είναι ο πιο γνωστός καθεδρικός ναός των ΗΠΑ. Αυτό το όμορφο κτήριο έχει γίνει ο χώρος πολλών εθνικών μνημοσύνων. Μεταξύ των πιο σημαντικών θεσμών της χώρας, το Ανώτατο Δικαστήριο προσφέρει ξεναγήσεις για να μάθουν για την ιστορία και τις εσωτερικές λειτουργίες του. Αφιερωμένο στον Αβραάμ Λίνκολν, το Μνημείο Λίνκολν ολοκληρώθηκε το 1922 και είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τους ελληνικούς ναούς. Η υπέροχη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου είναι η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο και φιλοξενεί περίπου 90 εκατομμύρια αρχειακό υλικό. Το Μνημείο Τζέφερσον είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με το Πάνθεον της Ρώμης και είναι αφιερωμένο στον Τόμας Τζέφερσον, τρίτο Πρόεδρο των ΗΠΑ και έναν από τους Ιδρυτές Πατέρες. Η DC απώλεσε την παλιά της φήμη ως μια βαρετή και επικίνδυνη πόλη και τώρα έχει ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή που αρμόζει σε μια μητρόπολη παγκόσμιας κλάσης. Οι ταξιδιώτες θα βρουν την πόλη νέα, συναρπαστική και αναμφισβήτητα κοσμοπολίτικη και διεθνή.
Περισσότερες πληροφορίες
16 Αυγ
Διαμονή
2 Νύχτες
16 Αυγ
Εισιτήρια
Best of DC Plus US Capitol and National Archives Reserved Entry
Best of DC Plus US Capitol and National Archives Reserved Entry
3 Είσοδοςs ( Adults from 12 to 100 years old: 3 )
8 hours and 30 minutes 08:30 Closed-Top Luxury Bus
Δείτε λεπτομέρειες
Υπάρχει μεταφορά την ίδια μέρα. Ώρες ελέγχου
18 Αυγ
Μεταφορά από Ουάσιγκτον σε Μαϊάμι, Φλόριντα
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA1233
17:36 - Washington, Ronald Reagan Washington Natl (DCA) Εναλλακτικό αεροδρόμιο
20:20 - Miami, Miami Intl (MIA)
2ω 44λ Απευθείας Ναύλος: Basic Economy
Μεταφορά:  AA1233
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: Basic Economy
18 Αυγ
3. Μαϊάμι, Φλόριντα
Μείνετε από
Σχετικά με τον προορισμό: Το Μαϊάμι είναι μια μεγάλη πόλη στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης μητροπολιτικής περιοχής στη Φλόριντα. Το Μαϊάμι έχει πολλά να προσφέρει από παραλίες και υπέροχο καιρό μέχρι ατελείωτη νύχτα της καλύτερης σκηνής πάρτι στον κόσμο. Το Μαϊάμι παραμένει ένα από τα πιο μοντέρνα και λαμπερά hot spots στον κόσμο, με όμορφες παραλίες, μια εντυπωσιακή περιοχή Art Deco και παγκόσμιας κλάσης καταστήματα και εστιατόρια. Κοντά στην πόλη του Μαϊάμι βρίσκονται το Εθνικό Πάρκο Everglades και τα κλειδιά της Φλόριντα. Το Μαϊάμι Μπιτς δεν είναι μόνο ένας τόπος κοινωνικής και ηλιόλουστης ψυχαγωγίας, είναι επίσης ένας τόπος πολιτισμού που παρουσιάζει την ιστορία και την κληρονομιά της περιοχής. Η περιοχή Art Deco στο Μαϊάμι Μπιτς περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αρχιτεκτονικής θερέτρου της δεκαετίας του 1920 και του 1930 στον κόσμο. Αυτά τα σπίτια με έντονα χρώματα είναι μια επίδειξη μόδας και μόδας. Το Μαϊάμι είναι τόσα πολλά πράγματα. Όλα λαμπερά, με κάθε έννοια της λέξης. Η πόλη θεωρείται πολυπολιτισμικό μωσαϊκό, αυτό καθιστά το Μαϊάμι μία από τις πιο ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες πόλεις στην Αμερική.
Περισσότερες πληροφορίες
18 Αυγ
Διαμονή
4 Νύχτες
18 Αυγ
Ενοικίαση αυτοκινήτου
KIA Rio
Miami Intl
Miami Airport
21:30 - 18 Αυγ 2024
Miami Intl
Miami Airport
15:30 - 22 Αυγ 2024
Ηλικία οδηγού

Ελάχιστο 21, Ανώτατο 80

πολιτική καυσίμων

Level to Level: The vehicle should be returned with the same amount of fuel as delivered.

Γενικοί όροι πληρωμής
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Προκαταβολή που ισχύει για αυτήν την κράτηση
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 1000.00
Προστασία κλοπής
with excess up to 1,000 USD
Απαλλαγή ευθύνης ζημιών
with excess up to 1,000 USD
Παραλαβή

Miami Airport - Τηλέφωνο: +17868243972

3961 NW 26th St

Ώρες λειτουργίας: 06:00 - 22:00
Please call Florida Premium Rentacar (+1786-8243092) from the airport terminal. .Don.t go to the car Rental Center since your reservation includes transportation to our office.
Eπιστροφή

Miami Airport - Τηλέφωνο +17868243972

3961 NW 26th St

Ώρες λειτουργίας: 06:00 - 22:00
Please call Florida Premium Rentacar (+1786-8243092) from the airport terminal. .Don.t go to the car Rental Center since your reservation includes transportation to our office.
22 Αυγ
Μεταφορά από Μαϊάμι, Φλόριντα σε Larnaca
Επιστρέψει
American Airlines
American Airlines American Airlines
17:30 - Miami, Miami Intl (MIA)
17:15 - Larnaca, Larnaca (LCA)
PREMIUM_ECONOMY +1 ημέρα 16ω 45λ 2 PC 2 Ενδιάμεσες στάσεις Ναύλος: PREMIUM ECONOMY
AA
AA American Airlines - AA 1031
17:30 - Miami, Miami Intl (MIA)
19:40 - Charlotte, Charlotte Douglas Intl (CLT)
Μεταφορά:  AA1031
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PREMIUM ECONOMY
35λ - Σύνδεση στο αεροδρόμιο Charlotte, Charlotte Douglas Intl (CLT)
AA
AA American Airlines - AA 732
20:15 - Charlotte, Charlotte Douglas Intl (CLT)
9:05 - London, Heathrow (LHR)
Μεταφορά:  AA732
Κατηγορία καμπίνας: Premium economy
Όνομα ναύλου: PREMIUM ECONOMY
1ω 30λ - Σύνδεση στο αεροδρόμιο London, Heathrow (LHR)
AA
AA American Airlines - AA 6721
10:35 - London, Heathrow (LHR)
17:15 - Larnaca, Larnaca (LCA)
Μεταφορά:  AA6721 Διαχείριση πτήσης από:  British Airways
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: PREMIUM ECONOMY
1 Ασφαλίσεις
INT / SUPER Insurance (Travel Insurance with Cancellation Coverage up to 2000€) - Region (Continental) - Days (14)
τιμή ανά άτομο από
2.949 €
για 3 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Σύνοψη ταξιδιού
3 Ενήλικες
νύχτες 12
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 3
Μεταφορά 4
Διαμονή 3
Αυτοκίνητα 1
Δραστηριότητες 4
Ασφάλειες 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας