Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Μπαλί, Το νησί των Θεών
από 1.860 €

Μπαλί, Το νησί των Θεών

Οργανωμένη Εκδρομή
Δημιουργήθηκε: Κυριακή 28 Απριλίου 2024
Ref ID: 8468836
τιμή ανά άτομο από
1.860 €
για 2 Ενήλικες s
Δημιουργήθηκε: Κυριακή 28 Απριλίου 2024
Μεταφορά στο Μπαλί (Νησί)
Thessaloniki
Μπαλί (Νησί)
Δρομολόγιο
Tours
More pictures (5)

1η μέρα: Πτήση από την Ελλάδα για Μπαλί

Check in στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης για το νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί. 

 

2η μέρα: Μπαλί

Άφιξη στο Μπαλί στις 19.15. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος για ξεκούραση.

 

3η μέρα: Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί

Πρωινό. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 από τα ξενοδοχεία και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Tanah Lot, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό. Συνεχίζουμε με επίσκεψη του Βασιλικού ναού Taman Ayun, όπου θα μάθετε περισσότερα στοιχεία για την αρχιτεκτονική των Μπαλινέζικων ναών και για την Ινδουιστική τους παράδοση. Μέσα από μαγευτικά τοπία και χωριά του νησιού, θα φτάσετε μέχρι την υπέροχη λίμνη Beratan για να περιηγηθείτε στο μαγευτικό ναό Ulun Danu. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά και ηφαίστεια, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Επόμενη στάση σε κήπο μπαχαριών και βοτάνων, όπου θα δοκιμάσετε τοπικά τσάι και καφέ, και φυσικά τον παγκοσμίως γνωστό καφέ λούακ. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές.

 

4η μέρα: Μπαλί

Πρωινό και ελεύθερη μέρα να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας. Σας προτείνουμε να κάνετε κάποια από τις προτεινόμενες δραστηριότητες ή εκδρομές, όπως ο γύρος του Νότιου Μπαλί με επίσκεψη του ναού Uluwatu, την ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Lembongan ή Nusa Penida. Αξίζει να πιείτε ένα κοκτέηλ στο θέρετρο Ayana και το διάσημο Ayana Rock Bar, με θέα το Μπαλινέζικο ηλιοβασίλεμα, πριν καταλήξετε στην παραλία Jimbaran με τις γνωστές αστακοταβέρνες. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε κάποια από τις υπέροχες παραλίες της χερσονήσου Μπούκιτ, με επιλογές θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στις κοσμοπολίτικες παραλίες Kuta και Seminyak, το κέντρο αγοράς και ψυχαγωγίας του Μπαλί, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα δρομάκια γεμάτα με υπέροχα καταστήματα, καφέ και τοπικά εστιατόρια.  Απολαύσετε υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το lounge bar Ku.De.Ta ή Potato Head και να χαλαρώσετε με το πρώτο σας Μπαλινέζικο μασάζ. Διανυκτέρευση.


5η μέρα: Εκδρομή στα καλύτερα του Ούμπουντ (καταρράκτες & ορυζώνες)

Πρόγευμα και παράδοση δωματίων. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 για τα υψίπεδα του Ubud, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση ο εντυπωσιακός καταρράκτης Tegenungan, τον οποίο θα θαυμάσετε μέσα από ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον. Επόμενη στάση το χωριό Tampak Siring, όπου θα δείτε το ναό Tirta Empul με το νερό της ιερής πηγής και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας. Συνεχίζουμε με τους θεαματικούς ορυζώνες Tegelalang, ένα από τα βασικότερα τουριστικά αξιοθέατα στο Μπαλί, βόρεια του Ubud. Για τους τολμηρούς προτείνουμε να κάνουν bali swing ή flying fox, με πανοραμική θέα στις θεαματικές αναβαθμίδες. Πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, και εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος και η κίνηση, θα επισκεφθούμε στο κέντρο του χωριού Ubud, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου του χωριού Ubud. Διάρκεια: 10 ώρες

 

6-9η μέρες: Ubud, Mπαλί

Πρόγευμα και ελεύθερες μέρες για να απολαύσετε τη μαγευτική φύση, τα πολύχρωμα χωριά, τους μυστηριακούς ναούς και τις υπαίθριες αγορές της Μπαλινέζικης ενδοχώρας. Περπατήστε το χωριό Ούμπουντ και παζαρέψτε στην υπαίθρια αγορά της, επισκεφθείτε το μουσείο Μπλάνκο και περιηγηθείτε μέσα στο Βασιλικό Παλάτι. Σας προτείνουμε να κάνετε ράφτινγκ στον ποταμό Ayung ή να επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο των ελεφάντων στο Τάρο ή το πάρκο άγριας ζωής του Bali Safari & Marine Park. Σας προτείνουμε επίσης να κάνετε ολοήμερη εκδρομή στις ανατολικές ακτές με επίσκεψη του ναού Μπεσακίχ ή τους λάτρεις της πεζοπορίας, επιλέξτε να διασχίσετε το μονοπάτι Campuhan ή την πεζοπορία στο ηφαίστειο Μπατούρ. Ολοκληρώστε την μέρα με ένα αναζωογονητικό Μπαλινέζικο μασάζ.


10-11η μέρα: Μπαλί - πτήση επιστροφής

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 15.30, όταν θα συναντηθείτε με τον ξεναγό σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστείτε στην πτήση επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης. Tο πρωί της επόμενης μέρας θα φτάσετε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Μεταφορά από Ουμπούντ, Μπαλί
Ουμπούντ, Μπαλί
Thessaloniki
τιμή ανά άτομο από
1.860 €
για 2 Ενήλικες s
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
νύχτες 10
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 2
Μεταφορά 2
Διαμονή 4
Tours 1
Σύνοψη περιήγησης
Σημείο συνάντησης
Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Γλώσσες-οδηγοί
English
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση με την Turkish Airlines από και προς Θεσσαλονίκη
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (500 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο Μπαλί & επίσκεψη του Ναού Tanah Lot
  • Ολοήμερη εκδρομή στα καλύτερα του Ubud
  • Ειδικές παροχές νεόνυμφων
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών Αγγλόφωνων αντιπροσώπων/ ξεναγών
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη και για covid-19
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Βίζα εισόδου στο Μπαλί (περίπου 32 €, πληρωτέα τοπικά κατά την άφιξη)
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, Έξοδα προσωπικής φύσεως, Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό
Πιθανές προσαρμογές ανάλογα με τον τρόπο
Ουμπούντ, Μπαλί

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας