Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Βρυξέλλες, Βέλγιο
από 577 €
Brussels, Belgium

Βρυξέλλες, Βέλγιο

Μεταφορές + Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 - Αναχώρηση: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Ref ID: 7693074
τιμή ανά άτομο από
577 €
για 2 Ενήλικες s
Δημιουργήθηκε: Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 - Αναχώρηση: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Θέματα

Σχετικά με τον προορισμό

Από το μεσαιωνικό κέντρο που κόβει την ανάσα μέχρι τον ναό του 21ου αιώνα μέχρι τον σουρεαλισμό, το νέο Μουσείο Magritte, οι Βρυξέλλες προσφέρουν στον επισκέπτη πολλά περισσότερα από μπύρα και σοκολάτα και είναι εντελώς αντίθετη με την ατυχή εικόνα του ως το σπίτι των γραφειοκρατών της ΕΕ. Πράγματι, οι Βρυξέλλες είναι μια δημιουργική, δυναμική πόλη. Το συμπαγές κέντρο της πόλης συγκεντρώνεται με μπαρ, εστιατόρια και μουσεία που βρίσκονται κατά μήκος των λιθόστρωτων δρομών. Αναπόφευκτα, οι περισσότεροι τουρίστες κατευθύνονται στην Grand-Place. Με τα περίτεχνα φλαμανδικά συντεχνιακά σπίτια, το εντυπωσιακό Δημαρχείο και τη σφοδρή ατμόσφαιρα, θα ήταν δύσκολο να βρεις μια πιο όμορφη πλατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι επάξια μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αποτελεί το επιστέγασμα της πόλης. Περιπλανηθείτε δίπλα στις γειτονικές συνοικίες Royal και Sablon που βρίθουν από γκαλερί τέχνης και καταστήματα με αντίκες. Πετάξτε τον χάρτη σας και περιπλανηθείτε σε μυριάδες παράδρομους, ανακαλύπτοντας υπαίθριες αγορές, αρτ-ντεκό σπίτια και μπουτίκ. Οι Bruxellois υπερηφανεύονται για την αυτοεξευτελιστική, διανοητική αίσθηση του χιούμορ τους, που υποστηρίζεται από μια έντονη εκτίμηση του παράξενου. Η πόλη έχει μια μακροχρόνια σχέση αγάπης με το κίνημα της σουρεαλιστικής τέχνης, με πρωτοπόρο τον Ρενέ Μαγκρίτ, και με κλασικά κόμικς, που αποτελούν την επιτομή του αγοριού ήρωα του Hergé, Tintin. Υπάρχει μια αποκαλυπτική ειρωνεία στο γεγονός ότι το πιο γνωστό ορόσημο της πόλης είναι το Manneken-Pis, ένα μικροσκοπικό αγαλματίδιο ενός αγοριού που ουρεί. Εν τω μεταξύ, όλα αυτά βρίσκονται δίπλα σε συλλογές τέχνης παγκόσμιας κλάσης, υπέροχη μαγειρική, όπως μύδια, τηγανητές πατάτες, βάφλες και βάφλες, μερικές από τις καλύτερες και μοναδικές μπύρες της Ευρώπης (κυριολεκτικά, υπάρχουν χιλιάδες ποικιλίες) και κορυφαίες σοκολάτες. Το πολιτιστικό ημερολόγιο της πόλης είναι γεμάτο με εκδηλώσεις για όλους, από τη μαζική, θορυβώδη εμπορική έκθεση Foire du Midi κάθε Ιούλιο που γεμίζει με πάγκους και αξιοθέατα σε εκθεσιακούς χώρους μέχρι τη θρυλική χριστουγεννιάτικη αγορά που βρίσκεται στο επίκεντρο στην Place Sainte Catherine με 240 πάγκους, ένα παγοδρόμιο. ένας μεγάλος τροχός και πολλές βόλτες. Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα είναι το Art Brussels, που παρουσιάζει την πιο έντονη, δημιουργική πλευρά της πόλης και ένα κέντρο για γνώστες της τέχνης από όλο τον κόσμο. Αν είστε λάτρης του ευρώ, ρίξτε μια ματιά στην Ευρωπαϊκή Συνοικία, με κέντρο το Schuman και το Berlaymont. Το πιο ζωντανό μέρος της είναι η Place du Luxembourg: όλα τα μπαρ της γεμίζουν γύρω στις 18:00 τις καθημερινές με μερικούς από τους 20.000 διπλωμάτες, πολιτικούς και δημόσιους υπαλλήλους που κατοικούν στην πόλη αφού οι Βρυξέλλες έγιναν το κέντρο της διεθνούς πολιτικής μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι Βρυξέλλες.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

08 Φεβ
Μεταφορά αναχώρησης
Αναχώρηση
Sky Express
Sky Express Sky Express - GQ800
10:45 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
13:00 - Brussels, Brussels Natl (BRU)
Απευθείας Ναύλος: SKY Joy
Μεταφορά:  GQ800
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: SKY Joy
08 Φεβ
Διαμονή
3 Νύχτες
We love it
16 περισσότερες εικόνες
Courtyard by Marriott Brussels EU 8,7 Πολύ καλά
Brussels - Στα 1,5 χιλιόμετρα από το κέντροΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟRue Joseph II 32, Brussels 1000 Standard room, 1 king bed, non smoking
Αυτό το κατάλυμα (Courtyard by Marriott Brussels EU, Βρυξέλλες) βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, 15 λεπτά με τα πόδια από: Βασιλικό Παλάτι και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων απέχει 2 χλμ. από: Γκραν Πλας και 2 χλμ. από: Manneken Pis (μνημείο).Επωφεληθείτε από τις ψυχαγωγικές δυνατότητες, όπως γυμναστήριο ανοιχτό όλο το 24ωρο, ή από άλλες παροχές, όπως δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και υπηρεσίες γάμου. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν τζάκι στο λόμπι, βοήθεια για προγραμματισμό ξεναγήσεων/αγορά εισιτηρίων και χώρο αποθήκευσης ποδηλάτων.Διαμείνετε σε ένα από τα 150 δωμάτιά μας, τα οποία διαθέτουν τηλεοράσεις Smart. Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας καλωδιακά κανάλια. Τα ιδιωτικά μπάνια με ντουζιέρες διαθέτουν δωρεάν προϊόντα προσωπικής περιποίησης και πιστολάκια μαλλιών. Οι παροχές περιλαμβάνουν τηλέφωνα, καθώς επίσης χρηματοκιβώτια και γραφεία.Απολαύστε διεθνής κουζίνα στο Le Cinquante Et Un (εστιατόριο), το οποίο διαθέτει μπαρ/lounge. Εναλλακτικά, μείνετε μέσα και επωφεληθείτε από το room service (κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών μόνο). Με επιπλέον χρέωση είναι διαθέσιμο πρωινό (σε μπουφέ) τις καθημερινές μεταξύ 6:30 π.μ. - 10:00 π.μ. και τα σαββατοκύριακα μεταξύ 7:00 π.μ. - 12 το μεσημέρι.Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται ένα επιχειρηματικό κέντρο, γρήγορο check-in και δωρεάν εφημερίδες στο λόμπι. Θέλετε να οργανώσετε μια εκδήλωση σε αυτήν την πόλη (Βρυξέλλες); Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο που είναι 74 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει συνεδριακό χώρο και αίθουσες συνεδριάσεων. Στους χώρους μας θα βρείτε στάθμευση χωρίς παρκαδόρο (με χρέωση).
11 Φεβ
Μεταφορά μετ' επιστροφής
Επιστρέψει
Sky Express
Sky Express Sky Express - GQ801
14:00 - Brussels, Brussels Natl (BRU)
18:00 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
Απευθείας Ναύλος: SKY Joy
Μεταφορά:  GQ801
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: SKY Joy
1 Ασφαλίσεις
INT / SUPER Insurance (Travel Insurance with Cancellation Coverage up to 2000€) - Region (Single Country Continent) - Days (4)
τιμή ανά άτομο από
577 €
για 2 Ενήλικες s
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1
Ασφάλειες 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας