Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Parga Beach
από 1.086 €
Πάργα, Ελλάδα

Parga Beach

Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 - Αναχώρηση: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024
Αναγνωριστικό αναφοράς: 10308400
τιμή ανά άτομο από
1.086 €
Βασισμένο σε 2 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 - Αναχώρηση: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024
Θέματα

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Η Πάργα είναι κωμόπολη και δήμος που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας στην Ήπειρο, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Η Πάργα βρίσκεται στην ακτή του Ιονίου μεταξύ των πόλεων Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας. Είναι μια πόλη-θέρετρο γνωστή για τη γραφική της ομορφιά. ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - Ενετικό κάστρο. Είναι μεγάλα τμήματα ένα ερειπωμένο κάστρο, και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλές απότομες σταγόνες στη θάλασσα χωρίς κανέναν κλοιό ή φράγμα, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν περιπλανηθείτε. - Κάστρο Αλή Πασά. Από την κορυφή μπορείτε να δείτε άλλα χωριά κοντά στην Πάργα, την Κέρκυρα σε μια καθαρή μέρα και το φρούριο της Πάργας που ο Αλή Πασάς προσπάθησε να πυροβολήσει με τα κανόνια του.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

02 Σεπ
Διαμονή
5 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
Parga Beach Resort 9 Εξαίσιος
Parga - Στα 1,0 χιλιόμετρα από το κέντροΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ G.Kallou and Plateia Papageorgiou, Parga 480 60 Double room garden view
Αυτό το κατάλυμα (Parga Beach Resort, Πάργα) βρίσκεται στην παραλία, πολύ κοντά σε: Παραλία Βάλτος και Ιόνιο Πέλαγος. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων απέχει 1 χλμ. από: Erimokastro - Venizianische Burg και 1,5 χλμ. από: Κάστρο της Πάργας.Χαλαρώστε στο πλήρως εξοπλισμένο σπα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μασάζ και θεραπείες περιποίησης προσώπου. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε τις ψυχαγωγικές δυνατότητες, όπως τις 4 εξωτερικές πισίνες, καθώς και γυμναστήριο. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, υπηρεσίες concierge και χώρο ψυχαγωγίας/ηλεκτρονικών παιχνιδιών.Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 106 δωμάτια, όπου υπάρχουν: μίνι μπαρ και τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Το κρεβάτι σας (με ανώστρωμα) διαθέτει κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας (premium). Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας δορυφορικά κανάλια. Τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρες ή ντους, επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης και πιστολάκια μαλλιών.Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει τιμές all-inclusive. Τα γεύματα και τα ποτά στα εστιατόρια του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται στις τιμές all-inclusive. Μπορεί να υπάρχουν ξεχωριστές χρεώσεις για συγκεκριμένα εστιατόρια, ειδικά γεύματα και πιάτα, ορισμένα ποτά κι άλλες παροχές. Απολαύστε διεθνής κουζίνα στο εστιατόριο (Thalassa Seaside) που βρίσκεται στην παραλία. Εναλλακτικά, μείνετε μέσα και επωφεληθείτε από το room service (κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών μόνο). Χαλαρώστε με ένα ποτό στο τέλος της μέρας στο μπαρ/lounge ή στο beach bar. Σερβίρεται δωρεάν πρωινό (σε μπουφέ) καθημερινά μεταξύ 7:30 π.μ. - 10:00 π.μ.. Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται μια περιοχή υπολογιστών, υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου/πλυντηρίων και ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Στους χώρους μας θα βρείτε δωρεάν στάθμευση χωρίς παρκαδόρο.
τιμή ανά άτομο από
1.086 €
Βασισμένο σε 2 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας