Caravel Travel
2310235554
6948832051
Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Ρώμη, Ιταλία
Τιμή ανά άτομο από 710 €

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Ρώμη, Ιταλία

από
710 €
κατ' άτομο
από
710 €
τιμή ανά άτομο
Κοστιέρα Αμαλφιτάνα - Ρώμη, Ιταλία
Περιγραφή

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

Ένα από τα πιο διάσημα οδικά ταξίδια στον κόσμο, το Amalfi Drive (γνωστό και ως SS163) είναι επίσης αναμφισβήτητα το πιο όμορφο ακτογραμμή 48 χιλιομέτρων στην Ιταλία, και σίγουρα ψηλά στη λίστα με τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Ιταλίας . Σκαλισμένος σε βράχια που έχουν ήδη κοπεί από βαθιές χαράδρες, ο δρόμος προσκολλάται ψηλά πάνω από το Τυρρηνικό Πέλαγος σε μια σειρά από εκπληκτικές απόψεις και καμπύλες που οριοθετούνται από σχεδόν κάθετα βουνά που ανεβαίνουν από τη μία πλευρά και μεγάλες κάθετες πτώσεις από την άλλη.


Ρώμη

Επισκεφθείτε την "Αιώνια πόλη", την πόλη του Ρωμύλου, του Παζολίνι και φυσικά του Ιούλιου Καίσαρα. Η διαβόητη Φοντάνα ντι Τρέβι, η Πιάτσα Ντι Σπάνια, 

η Βία Κοντότι, το Βατικανό, το Πάνθεον και οι μοναδικές πλατείες της με τα ομορφα εστιατόρια και τα καφέ σας δίνουν μια υπέροχη αίσθηση αρχαίας ρωμαϊκής 

ιστορίας και αναγέννησης. 

Πρόκειται για µια κλασική πρωτεύουσα στην οποία δεν θα τη βαρεθείτε ποτέ, ενώ πολύ δύσκολα θα την εξαντλήσετε με μια επίσκεψη. Στο ιστορικό της κέντρο 

«συνωστίζονται» µεγαλοπρεπή κτίρια, συγκλονιστικοί ναοί, γοητευτικές πλατείες, µεσαιωνικά σοκάκια και ο ποταμός Τίβερης

5Νύχτες
6Προορισμοί
2Προγραμματισμένα καταλύματα
2Μεταφορές
Επίσκεψη
Γλώσσες-οδηγοί
English
Δρομολόγιο

Ημέρα 1: Ρώμη, Νάπολη, Καζέρτα

Ημέρα 2: Καζέρτα, Νάπολη, Κάπρι

Ημέρα 3: Κάπρι, Νάπολη, Ακτή Αμάλφι

Ημέρα 4: Ακτή Αμάλφι, Ρώμη, Πομπηία

Ημέρα 5: Πομπηία, Ρώμη

Ημέρα 6: Ρώμη

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά με την Aegean Airlines: Μια Αποσκευή 23kg και μια χειραποσκευή 8kg το άτομο.
  • Πρωινό καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: 165€ κατά άτομο
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Τέλη διαμονής. Check Points: 25€ κατά άτομο.
  • Προαιρετική κρουαζιέρα στο Κάπρι: 60€ κατά άτομο (Περιλαμβάνεται μεταφορά / εισιτήριο & Περιήγηση. minimum 20 άτομα).
  • Προαιρετική κρουαζιέρα Αμάλφι / Ποζιτάνο: 50€ κατά άτομο (Περιλαμβάνεται μεταφορά / εισιτήριο & Περιήγηση. minimum 20 άτομα)
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 
Πιθανά καταλύματα
2 καταλύματα
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησεΜην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομήςΜπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεωνΟι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτεςΓια λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας