Caravel Travel
2310235554
6948832051
Παρίσι – Disney – Μπρυζ 6 μέρες
Τιμή ανά άτομο από 894 €

Παρίσι – Disney – Μπρυζ 6 μέρες

από
894 €
κατ' άτομο
από
894 €
τιμή ανά άτομο
Παρίσι – Disney – Μπρυζ 6 μέρες
Περιγραφή

Υπάρχει μια επιπλέον δόση μαγείας σε ένα ταξίδι στο Παρίσι τη περίοδο των Χριστουγέννων, όταν η "Πόλη του Φωτός" φωτίζεται ακόμη πιο φωτεινά από χιλιάδες λαμπτήρες που αναβοσβήνουν. Σε κάθε συνοικία του Παρισιού συμβαίνει κάτι εορταστικό, από ψώνια σε βιτρίνες σε μεγάλα μαγκασίν και περιήγηση στις χριστουγεννιάτικες αγορές με ένα ποτήρι vin chaud, μέχρι μία περιστροφή σε ένα υπαίθριο παγοδρόμιο και ιππασία σε ένα vintage πανηγύρι. Ξεθάψτε λοιπόν το κασκόλ και τα γάντια σας και ανακαλύψτε τα Χριστούγεννα στο Παρίσι όπως δεν τα έχετε ξαναζήσει.

Το Παρίσι, είναι στολισμένο με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του. Τα δέντρα είναι ντυμένα με λαμπερά φώτα και πολύχρωμες διακοσμήσεις είναι απλωμένες στους δρόμους. Οι περισσότερες περιοχές του Παρισιού αποκτούν μια επιπλέον λάμψη για την εορταστική περίοδο, αλλά για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση κατευθυνθείτε στα Ηλύσια Πεδία.

5Νύχτες
4Προορισμοί
2Προγραμματισμένα καταλύματα
2Μεταφορές
Επίσκεψη
Γλώσσες-οδηγοί
Ελληνικά
Δρομολόγιο

Ημέρα 1: Παρίσι

Ημέρα 2: Παρίσι

Ημέρα 3: Παρίσι, Μπριζ

Ημέρα 4: Μπριζ, Ντίσνεϋλαντ Παρίσι, Παρίσι

Ημέρα 5: Παρίσι, Ρουέν

Ημέρα 6: Ρουέν, Παρίσι

Περιλαμβάνονται
 • Τα αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής με Aegean Airlines με αποσκευή 23Kg και χειραποσκευή 8Kg
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ:165€. 
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Μετακινήσεις - Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. 
 • Έμπειρος συνοδός- αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. 
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Δημοτικοί φόροι. 
 • Προαιρετικό by night & κρουαζιέρα στον Σηκουάνα: Τιμή συμμετοχής: Ενήλικας 40€ & το παιδί 2-12 ετών: 30€. (Περιλαμβάνει το εισιτήριο για την κρουαζιέρα, τις μεταφορές και την ξενάγηση στο By night (Ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα).
 • Μεταφορά - Εισιτήριο εισόδου - Ξενάγηση και ακουστικά στο Λούβρο: Ενήλικας 45€ και το παιδί 2-12 ετών: 30€ (υποχρεωτική προκράτηση στα γραφεία μας). 
 • Συμμετοχή στην προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Μπρυζ: Ενήλικας: 75€ & το παιδί 2-12 ετών: 50€ (Συμμετοχή κατά την διάρκεια της εκδρομής: Ενήλικας: 85€ & το παιδί 2-12 ετών: 60€). 
 • Συμμετοχή στην προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη Ρουέν: Ενήλικας: 50€ & το παιδί 2-12 ετών: 30€. (Συμμετοχή κατά την διάρκεια της εκδρομής: Ενήλικας: 60€ & το παιδί 2-12 ετών: 40€). 
 • Επίσκεψη στην Disney: Τιμή συμμετοχής: 120€ (Περιλαμβάνει μεταφορά και είσοδο στο πάρκο της Disney) – Ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα. 
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο αναλυτικό πρόγραμμα. 
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. 
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 15€. 
 • Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
Πιθανά καταλύματα
3 καταλύματα
Σημειώσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Λόγω των τελευταίων μεταβολών της τιμής των καυσίμων και σύμφωνα με τους όρους της Aegean Airlines, σας ενημερώνουμε πως η τιμή καυσίμων των πτήσεων έχει υπολογιστεί με 1000 USD per Metric Ton ανά ώρα, για τα αεροσκάφη Α320-200 (based on FOB MED HIGH fuel index). Σε περίπτωση μεταβολής της τιμής πάνω από 5% κατά τον μήνα πραγματοποίησης των πτήσεων η πιθανή διαφορά στο κόστος, επιβαρύνει το κόστος συμμετοχής των ταξιδιωτών.


Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε

Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 

Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο. Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε.

Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.

Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες

Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.

Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας