Ταξίδι για τηλεργασία στο… Μεξικό

Εργάζεσαι από το σπίτι;

Ταξίδι στο Μεξικό για τηλεργασία. Τι θα έλεγες να ανταλλάξεις το γραφείο στο σπίτι σου με ένα παραθαλάσσιο σε ένα πολυτελές θέρετρο στο Μεξικό;

Το Esperanza, AubergeResortsCollection στο LosCabos στο Μεξικό (έναν από τους 5 δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας) εγκαινίασε πρόσφατα μια σουίτα, ιδανική για όσους εργάζονται απόσταση. Προϋπόθεση η επιλογή του πακέτου «HomeAwayfromHome» με ελάχιστη διαμονή 21 ημερών και με υπηρεσίες σεφ εντός βίλας και εξατομικευμένες παροχές.

Κι αν σου φαίνεται κάπως δελεαστικό, μάθε πώς θα είναι η μέρα σου.

Μπορείς να κάνεις ανενόχλητος την εργασία σου αφού μια προσωπική ομάδα μπάτλερ θα σε περιποιείται και θα σε φροντίζει.  Θα έχεις στη διάθεσή σου εκτός από τον σεφ, ένα πλήρως εφοδιασμένο ψυγείο και φρέσκα φρούτα για τις λιγούρες αλλά και ένα μασάζ 30 λεπτών για όταν οι κλήσεις Zoom γίνουν πολύ αγχωτικές για να τις αντέξεις.

Αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο μπορείς να κάνεις και δραστηριότητες. Το «FreshCatchwithaLocalFisherman», θα σε οδηγήσει στη θάλασσα του Κορτέζ για να ψαρέψεις, ξιφία, σφυρίδα και τόνο. Στη συνέχεια, μπορείς να βοηθήσεις τον μάγειρα και να χρησιμοποιήσετε μαζί τις τεχνικές του για το ψήσιμο.

Επίσης, μπορείς να επιδοθείς στην κατασκευή κοσμημάτων με την Indira&Isidro αλλά και να σχεδιάσεις τα δικά σου μοναδικά κοσμήματα με υλικά όπως οστά, όστρακα, κέρατα ελαφιού, ξύλο, μαύρα μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους κάθε χρώματος αφού εμπνευστείς από τις παραδόσεις των Αζτέκων και των Μάγια.  Τέλος, αν αντέχεις,  μπορείς να λάβεις μέρος στη γευσιγνωσία τεκίλας που περιλαμβάνει μια επίδειξη της παραγωγής και σεμινάριο για τις καταβολές, τις μεθόδους παραγωγής καθώς και για τις ιστορίες των τόπων, των ανθρώπων και της εργασίας τους που κρύβονται πίσω από κάθε γουλιά τεκίλα.

Τελικά… μπορεί κανείς άνετα να εργαστεί από παντού!